Back to top

Reus Transport habilita el pagament amb targeta de crèdit

Des d’aquesta setmana, si no es disposa de cap abonament, es pot pujar a l’autobús i comprar el bitllet senzill i el bitllet de l’Aeroport amb qualsevol targeta de crèdit
pagament bus

Des d’aquesta setmana tots els vehicles de la flota de Reus Transport disposen de la tecnologia per pagar el bitllet senzill amb targeta de crèdit o amb qualsevol de les aplicacions de pagament per a telèfon mòbil. Des de la crisi de la COVID-19, només es podia pujar a l’autobús amb tít ols de transport i targetes d’abonament. Amb aquest nou sistema, es permet comprar el bitllet senzill i el bitllet de l’Aeroport sense haver de tocar diners en efectiu.

Fa un parell d’anys Reus Transport va equipar tota la flota de busos amb WiFiBus, un router 4G a cada vehicle amb un senyal de WiFi obert. Aquest servei és gratuït i els viatgers que hi volen accedir només han d’introduir les credencials que s’indiquen de manera ben visible a cada autobús.

En aquell moment ja es va posar de manifest que amb la connexió gratuïta a Internet no només s’ampliaven les prestacions per als usuaris habituals del transport públic, sinó que també s’obria la porta a millorar el serveis oferts per Reus Transport.

I la primera millora amb què es treballava i aquesta setmana ja és una realitat és el pagament del bitllet senzill amb targeta de crèdit, que s’afegeix a tots els altres serveis emmarcats en el concepte de mobilitat intel·ligent: el WiFiBus, el servei de bus a demanda, l’app amb informació a temps real, els cartells elèctrònics de les parades, etc.

No es pot pagar el bitllet senzill en metàl·lic

Marina Berasategui, presidenta de Reus Transport, afirma: «Aquest era un projecte en què Reus Transport portava temps treballant i que ara hem accelerat per continuar complint amb les mesures higièniques establertes arran de la COVID-19. La digitalització és i ha estat clau en la trajectòria de Reus Transport i amb el pagament amb targeta bancària o el telèfon mòbil continuem avançant amb el mateix objectiu: oferir un servei de transport urbà eficient, ràpid i còmode per als viatgers.»

Des d’aquesta setmana, si no es disposa de cap abonament, es pot pujar a l’autobús i comprar el bitllet senzill i el bitllet de l’Aeroport amb qualsevol targeta de crèdit, sense contacte o amb les aplicacions de pagament disponibles als telèfons mòbils, igual que passa en qualsevol comerç. Pagar amb targeta no té cap sobrecost per al viatger. Cal recordar que des de la crisi sanitària no és possible pagar el bitllet senzill en metàl·lic.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades