Back to top

Reus Transport prorroga la gratuïtat del bus urbà fins el 19 d'abril

S'han reduït les freqüències diàries del servei de bus urbà als horaris habituals dels diumenges i festius, i l'aforament dels busos està limitat a un màxim de 30 persones
bus

L'Ajuntament de Reus ha acordat aquest dijous, 9 d'abril prorrogar fins al 19 d'abril la gratuïtat del transport urbà de passatgers de la companyia municipal d'autobusos Reus Transport, que inicialment estava fixada fins aquest dijous.

La decisió s'emmarca en les mesures econòmiques i socials adoptades per l'Ajuntament per minorar els efectes de l'emergència sanitària entre la ciutadania, especialment els més vulnerables.

Mesures preventives

Reus Transport ha adoptat diverses mesures preventives des del decret d'estat d'alarma; i ha reduït les freqüències diàries del servei de bus urbà als horaris habituals dels diumenges i festius. Es vol evitar així desplaçaments de la ciutadania per minimitzar riscos de contagis tant entre els viatgers com entre el personal de la companyia. Igualment, l'aforament dels busos està limitat a un màxim de 30 persones, i s’han extremat les mesures de neteja i desinfecció diària dels vehicles.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades