Back to top

Reus viu Sant Jordi al Parc Sant Jordi

Llargues cues aquest divendres, 23 d'abril, per poder entrar al recinte on se celebra la Diada d'aquest 2021. Una festivitat atípica per culpa de la pandèmia però que representa un punt d'inflexió.

Després de setmanes vigilant, amb un ull el temps, i amb l'altre les dades de la pandèmia, llibreters i floristes han pogut gaudir aquest divendres del seu gran dia. El Sant Jordi del 2021 no serà un Sant Jordi normal, dels que omplien la plaça del Mercadal fins al capdamunt del capcer de la Casa Navàs, però serà el Sant Jordi de la recuperació de la il·lusió. 

Sant Jordi 2021

I és que l'ambient aquest divendres és un altre... Després de més d'un any de pandèmia, i amb la necessitat de sortir al carrer a celebrar la primavera, la cultura i la festivitat, la ciutadania s'ha bolcat al parc de Sant Jordi. Un espai on, inicialment s'havia fixat un topall d'aforament de 250 persones, i on finalment hi poden haver 300 persones a l'hora. I amb tot, s'han vist llargues cues a l'accés, per l'entrada de la plaça de la Llibertat, i molts curiosos guaitant a la sortida del circuit, a la plaça d'Anton Borrell. 

Un canvi de paradigma

Sant Jordi 2021

De fet, amb l'esperança de començar a intuir els efectes de la vacunació, amb les mesures un xic més relaxades a partir de dilluns, i amb les dades de la pandèmia que no han escalat com es pensava després de la Setmana Santa, la por ha quedat enterrada. Amb mesures d'autoprotecció i de distanciament social, les que pertoquen, els visitants al parc de Sant Jordi han pogut gaudir aquest divendres d'un Sant Jordi diferent. Però han pogut gaudir, al cap i a la fi, de Sant Jordi. 

Notícies Migdia 23-04-2021 - Especial Sant Jordi


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades