Back to top

Reus viu una jornada esportiva i festiva de roller derby

El pavelló Cèlia Artiga de Reus ha acollit aquest dissabte una jornada esportiva nacional de roller derby, amb l'objectiu de promocionar aquest esport sobre patins tant a nivell nacional com territorial.

La trobada, organitzada per les amfitriones Insubmises, va comptar amb dos equips de roller derby convidats, un vingut de La Corunya, les "Irmandiñas", i l'altre de Badalona. L'arrancada esportiva va ser amb un partit amistós entre els dos equips convidats. Posteriorment, hi va haver un segon amistós entre les mateixes Insubmises, les jugadores de l'equip de roller derby de Reus. Tot plegat, un acte esportiu nacional amb l'objectiu de donar un impuls a aquest esport i promocionar-lo tant aquí com a nivell nacional. El pavelló Cèlia Artiga es va omplir de gom a gom i la jornada es va convertir en una gran festa del roller derby.

Únic partit de lliga a Reus

Aquesta temporada només es podrà viure un partit de la lliga de roller derby a Reus. Serà el 25 de febrer, quan les Insubmises de Reus competiran contra Las Palmas Roller Derby, de Las Palmas de Gran Canaria. Serà la primera vegada que les reusenques i les de Canàries es veuran les cares a la pista.

Campanya de supporters

En la jornada es va donar el tret de sortida a la campanya de supporters, una campanya en què es busca finançament pels viatges de l'equip Insubmises i per poder organitzar els partits. Per sol·licitar informació sobre la campanya cal dirigir-se al correu sociesrdr@gmail.com.   

Paraules clau:

Notícies relacionades