Back to top

'Reus Viu el Vi' bat rècord amb 90.000 tastos despatxats

No només els cellers van mostrar les ganes de celebrar aquest esdeveniment, sinó que els visitants també van permetre batre rècords: 90.000 tastos de vi i més de 13.000 copes despatxades.

Amb jornades multitudinàries, que han deixat petita la plaça de la Llibertat, la fira es va enfilar per sobre dels 90.000 tastos de vi (comptant càrregues i recàrregues) i més de 13.000 copes despatxades. Són xifres de rècord, que demostren que la fira no només no ha perdut capacitat d’atracció després del sotrac produït per la COVID, si no que ha estat capaç de tornar amb una força renovada, incrementant xifres de visitants i de tastos fins a nivells impensables.

40 cellers i 250 mostres de vins

En aquesta edició la Fira va tornar a la plaça Llibertat i va recuperar el format d'abans de la pandèmia, amb una quarantena de cellers col·locats en casetes i més de 250 mostres. Com ja es va veure en la darrera edició, fa tres anys, el vermut ha anat guanyant presència, com també la varietat de productes gastronòmics que s'hi ofereixen. Enguany s'ha celebrat la 3a Mostra del Vermut de Reus.

La Fira de les DO de la demarcació de la Cambra de Reus ha estat el primer acte multitudinari post covid relacionat amb la gastronomia. I és que a part de vi i vermut, els assistents a la fira van poder acompanyar la beguda amb tapes, coques, pizzes i altres productes alimentaris.

Paraules clau:

Notícies relacionades