Back to top

El Reus vol començar l'OK Lliga amb bon peu

L'Igualada és el primer rival d'un Reus que arriba a la primera jornada de la competició domèstica després de realitzar una bona pretemporada i de donar una bona imatge a la Lliga Catalana.

El Reus va suar tinta per superar l'Igualada a la Lliga Catalana a inicis de setembre, un partit que va acabar amb victòria roig-i-negra amb un únic gol de Raül Marín. Quinze dies després, reusencs i igualadins es tornen a trobar, però ara, a la primera jornada de l'OK Lliga. Els de Jordi Garcia es planten al duel després de realitzar una bona pretemporada i de donar bona imatge a la Lliga Catalana. En declaracions prèvies al partit, Ferran Giménez assegura que el duel "serà diferent" respecte al de la Lliga Catalana, però que "segur que serà dur i difícil". L'equip es troba "amb moltes ganes de començar" la lliga, diu. 

Serà l'estrena en partit oficial de David Gelmà, Martí Zapater i Checco Compagno amb la samarreta ganxeta. El duel entre roigs-i-negres i arlequinats es disputarà aquest dissabte a Les Comes, a partir de les 20:30 h de la nit. Àlvaro de la Hera i David Cantos seran els àrbitres del partit. 

Paraules clau:

Notícies relacionades