El Reus vol començar una ratxa victoriosa

Els de Jordi Garcia volen iniciar una ratxa de triomfs guanyant l'Igualada. Reusencs i igualadins van necessitats de punts: els primers per escalar posicions a la zona alta; mentre que els segons volen sortir de la part baixa de la classificació.

El Reus necessitava els tres punts contra el Girona, en un dels dos partits pendents que tenien els de Jordi Garcia. Amb aquesta victòria, els roigs-i-negres continuen cinquens, però a un punt del Lleida Llista i amb un altre partit pendent. Els ganxets volen recuperar la bona ratxa victoriosa enllaçant un segon triomf consecutiu contra l'Igualada, en un duel en què Raül Marín serà baixa per acumulació de blaves. Tot i que el rival es troba en zona de descens, Jordi Garcia n'espera la seva millor versió.

hoquei

El rival

L'Igualada de Francesc Linares ve d'empatar a dos contra el Caldes, i tot i sumar 7 dels darrers 12 punts possibles, estan en catorzena posició (descens directe). Els de l'Anoia porten sis victòries, dos empats i tretze derrotes, per un total de vint punts. En el partit d'anada, el Reus es va imposar de manera contundent per 3 a 8, gràcies a l'inici fulminant de la segona part, amb tres gols en tres minuts. Bernat Yeste i Roger Bars són els màxims golejadors de l'equip, amb 13 i 12 gols respectivament

Sergi Mayor i David Cantos seran els àrbitres encarregats de xiular el duel, que començarà diumenge a partir de les 16 h en directe per Canal Reus Televisió.