Back to top

Reus vol decidir com serà la ciutat el 2032

Ho farà a través d'un pla estratègic creat per l'Ajuntament reusenc que busca impulsar i renovar la capital del Baix Camp en un termini de 10 anys vista.

Com volem que sigui la ciutat de Reus el 2032? Aquesta és la pregunta clau del nou pla estratègic de ciutat. Un full de ruta que s'impulsa sota el nom 'Reus Horitzó 32'. Una eina estratègica que tal com detallen des del govern, servirà per decidir el Reus del futur, poder detectar oportunitats i posicionar la ciutat com a líder en diferents àmbits.

Un fòrum ciutadà per definir l'estratègia

Per planificar quins seran els projectes i les línies a seguir, el govern reusenc posarà en marxa un procés de participació en què 200 persones de la ciutat aportaran idees i projectes. Tal com detalla la vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, el grup de persones serà el més representatiu possible intentant barrejar individus de diferents ètnies, edats, experiències, ideologies...

 'Un projecte consensuat'

A banda d'obrir-se a la ciutadania, el consistori també valorarà les aportacions dels municipis de l'entorn més immediat i dels diferents partits polítics. D'aquesta manera, en aquesta primera fase, Reus farà una fotografia actual de la ciutat i reunirà al llarg del 2021 i 2022 totes aquelles propostes que s'hagin fet.

Paraules clau:

Notícies relacionades