Back to top

Reus vol impulsar una Oficina d'Atenció a l'Empresa

S'ha presentat l'estudi preliminar per impulsar una futura Oficina d'Atenció a l'Empresa a Reus destinada a fer consultes i rebre assessoraments econòmics

A través de la Regidoria d'Empresa i Ocupació, l'Ajuntament de Reus ha presentat aquest dimecres un estudi preliminar per impulsar una futura Oficina d'Atenció a l'Empresa a Reus. Aquest espai estaria ubicat en un local al centre de la ciutat, per tal de ser més accessible per a tothom, destinat a totes aquelles persones emprenedores, empreses i professionals que necessitessin fer consultes, rebre assessorament o realitzar tràmits econòmics.

Unificar departaments

Per tal de dur a terme aquest estudi, a més d'una tasca d'anàlisi documental, també es van realitzar unes visites de prospecció a diverses oficines d'interès en altres ciutats per tal de conèixer el seu tipus de model i d'aquesta manera poder decidir quin seria el més idoni per a Reus.

Aquest estudi preliminar té la intenció d'unificar tots els departaments econòmics en un sol punt de referència, i seria independent de l'estructura política de cada Govern Municipal.

Paraules clau:

Notícies relacionades