Back to top

Reus vol reflexionar sobre les desigualtats de gènere pel 8M

La programació del Dia Internacional de les Dones aglutina més de quaranta actes a la capital del Baix Camp.

Reus s’adhereix un any més a la Commemoració del Dia Internacional de les Dones amb una quarantena d’actes programats durant tot el mes de març. Unes propostes que volen promoure una societat més justa i equitativa per a les dones i els homes i que volem comptar amb la representació el col·lectiu LGTBI+.

Xerrades, tallers d’autodefensa, exposicions o un cicle de cinema amb mirada feminista, són alguns dels 46 actes que formaran part d'aquest 8M a Reus. Un programa impulsat per la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals de l’Ajuntament de Reus amb el Casal de les Dones també la col·laboració d’una vintena d’entitats i institucions del territori per tal de commemorar el Dia Internacional de les Dones.

Tot plegat, organitzat per reivindicar i promoure una societat més justa, integradora, lliure i equitativa per les dones i els homes; i a fer reflexionar sobre quines accions queden pendents per avançar cap a aquest model social. Una programació que també ret  homenatge als moviments feministes per tal de continuar fent evidents les desigualtats de gènere. La programació d’enguany també busca la pluralitat del gènere femení sense distinció de raça, tipus de cos, identitat de gènere o orientació.

Paraules clau:

8M

Notícies relacionades