Back to top

Reus vol ser referent de la música contemporània

La regidoria de Cultura conjuntament amb Anima't Associació Cultural han creat Reus Cultura Contemporània 2021, que oferirà actuacions musicals en diversos espais de la ciutat.

Anna Andreu, El Petit de Cal Eril o Jazzwoman són alguns dels artistes que passaran per la capital del Baix Camp durant els pròxims mesos. Amb l'objectiu d'ampliar l'oferta cultural existent, la regidoria de Cultura i Anima't Associació s'alien per crear Reus Cultura Contemporània, fent que Reus sigui un referent de la música contemporània del sud de Catalunya. La programació es divideix en deu concerts, set a la Casa Rull i tres a La Palma.

Programació i venda d'entrades

A partir del 10 d'abril hi haurà un concert setmanal fins al 19 de maig, exceptuant la setmana del Trapezi. Les actuacions tenen un preu entre els 8 i els 18 euros, i només el concert del 23 d'abril serà gratuït.

El cartell del Reus Cultura Contemporània compta amb un codi QR damunt de la cara de l'il·lustre pintor Marià Fortuny, i cada dia que s'escanegi, s'accedirà a contingut diferent. Les entrades pels concerts es podran adquirir a partir d'aquest mateix dijous.

Paraules clau:

Notícies relacionades