Back to top

El Reus vol tornar a guanyar l'Sporting

Els roigs-i-negres, líders del grup D de la Lliga Europea, lluitaran per sumar tres punts que els acostaria, encara més, a la final a vuit.

Repetir el triomf assolit al João Rocha de Lisboa. Aquest és el gran repte del Reus Deportiu Virginias aquesta nit al Palau d'Esports. Els de Jordi Garcia arriben a la cita continental amb bones sensacions després de la Copa, i volen aprofitar aquesta dinàmica positiva per emportar-se una nova victòria contra l'Sporting d'Alejandro Domínguez.

Els reusencs, líders del grup, volen mantenir aquesta posició que dona accés a la final a vuit de la competició i, per fer-ho, haurà de sumar contra els portuguesos. Els roigs-i-negres sortiran a jugar sabent quin ha estat el resultat del Saint-Omer Vs. Barcelos, que es disputa a les 19:30 h.

Nova promoció

El Reus ha tret una promoció pels partits contra l'Sporting i el Barcelos de la Lliga Europea i del clàssic de diumenge a l'OK Lliga. A partir de 15 euros, es podran veure els tres partits a la Bombonera, que s'espera que respongui i estigui plena per viure aquests duels. El Reus-Sporting (avui, 21 h) comptarà amb l'arbitratge de Francesco Stallone i Joseph Silecchia.

Descobreix com juga l'Sporting

Paraules clau:

Notícies relacionades