Back to top

El reusenc Francesc Vallès serà el nou secretari d'Estat de Comunicació

L'exdiputat al Congrés i candidat a l'alcaldia de Reus pel PSC l'any 2015 substituirà en el càrrec al periodista Miguel Ángel Oliver

El reusenc Francesc Vallès serà, a partir de la setmana vinent, el nou secretari d'Estat de Comunicació del govern de Pedro Sánchez. L'exdiputat al Congrés i candidat a l'alcaldia de Reus pel PSC l'any 2015 substituirà en el càrrec al periodista Miguel Ángel Oliver.

El president de l'executiu central, Pedro Sánchez, li ha comunicat el nomenament a Vallès aquest dimarts a la tarda, un nomenament que s'aprovarà per part del Consell de Ministres el pròxim dimarts.

Una llarga trajectòria política

Vallés va ser diputat al Congrés pels socialistes catalans durant tres legislatures, de 2004 a 2015, quan va ser designat com a candidat a l'alcaldia de Reus. Després de registrar els pitjors resultats del PSC al consistori reusenc des de la restauració democràtica, amb només 4 regidors electes, va deixar la política poc més d'un any després, el novembre de 2016.

Vallès se suma ara a l'exregidora Sandra Guaita, ara diputada al Congrés, entre els reusencs que es troben en l'òrbita del govern espanyol. Els socialistes catalans també afegeixen un altre actiu a Madrid a banda de Miquel Iceta, ministre de Cultura, i Raquel Sánchez, ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Paraules clau:

Notícies relacionades