Back to top

El Reusenc Handbol Club demana entrenar en pista coberta

El Reusenc Handbol Club comença la quarta temporada demanant a l'Ajuntament de Reus poder entrenar, com a mínim un dia a la setmana, en un pavelló tancat. El club vol seguir creixent i fer-se un lloc a la capital del Baix Camp.
Reusenc Handbol Club

L'handbol ja fa 3 anys que va reaparèixer a la ciutat de Reus de la mà del Reusenc Handbol Club. Avui dia, compten amb tres equips, els quals han entrenat i jugat els partits al pati de l'Institut Escola Pi del Burgar. Tot i això, l'any passat van començar a jugar partits al polilleuger del Barri Gaudí, com a mesura puntual.

De cara a l'inici de la quarta temporada el club demana entrenar i jugar tots els partits en pavelló cobert. I és que quan juguen en pista oberta, pateixen el risc de patir lesions en llançar-se, ja que la pista és de ciment. A més a més, durant l'hivern, el fred i la pluja també són un impediment. De moment, han tingut una primera presa de contacte amb l'Ajuntament, i entre tots estan estudiant una solució.

En aquest context el Reusenc Handbol Club vol potenciar el creixement del club amb uns objectius molt clars: aconseguir més jugadors i potenciar l'handbol dins la ciutat. Per aconseguir-ho l'entitat duu a terme jornades de portes obertes i activitats a través de les escoles, com jornades esportives amb la voluntat de nodrir el jugador al club.

Paraules clau: