Back to top

El reusenc Oriol Tarragó guardonat als Goya al Millor So

El premi, que reconeix els efectes sonors de la pel·lícula "Tres", és compartit amb tres professionals més. Es tracta del cinquè Goya que rep Tarragó.

Aquest dissabte a la nit s'ha celebrat la gala cinematogràfica dels Premis Goya, a València, i el reusenc Oriol Tarragó ha estat un dels guardonats amb el Premi Goya 2022 al Millor So, en la pel·lícula "Tres", de Juanjo Giménez. El treball en aquest film i el premi rebut l'ha compartit amb els professionals Daniel Fontrodona, Marc Bech i Marc Orts. Tarragó, dissenyador de so, és la cinquena vegada que guanya un Goya, i al llarg de la seva trajectòria també ha estat premiat set vegades amb Premis Gaudí. En el seu palmarès també hi ha el premi al Millor Dissenyador de So Europeu 2018, concedit per l'Acadèmia de Cinema Europeu.

Reconeixement a la reusenca Lorena Pagès

En la mateixa gala dels Goya també va ser premiat el film "Totem Loba", de Verónica Echegui, que es va endur el reconeixement al Millor Curtmetratge de Ficció. En el seu repartiment hi trobem la reusenca Lorena Pagès com a directora de fotografia.

La reusenca Alba Sotorra es queda sense Goya

Menys sort va tenir el documental "El Retorn: la vida després de l'ISIS", de la reusenca Alba Sotorra, que també estava nominada als Goya a la Millor Pel·lícula Documental. Finalment el guardó se'l va endur la pel·lícula "Quien lo impide", de Jonás Trueba.

alba sotorra

Paraules clau:

Notícies relacionades