El reusenc Oukhelfen, preseleccionat pel Campionat d'Europa de Cros

L'atleta ganxet ha aconseguit la cinquena posició en el prestigiós Cros d'Atapuerca. Ha estat el primer fondista estatal en traspassar la meta, una situació que li ha permès estar preseleccionat per l'Europeu.

El pròxim diumenge 11 de desembre es disputa l'Europeu de Cros a Torí, Itàlia, i tot apunta que l'atleta reusenc Abdessamad Oukhelfen hi prendrà part. El fondista de Nike ha assolit entrar en la preselecció després d'aconseguir una meritòria cinquena posició en el Cros d'Atapuerca, disputat aquest diumenge a la província de Burgos.

Oukhelfen va formar part del nucli capdavanter de la cursa durant tot el recorregut, de poc menys de 10 quilòmetres, i va traspassar la línia de meta amb un temps de 28 minuts i 29 segons. Un temps que el va situar en la cinquena posició general i en el primer lloc dels atletes estatals. Aquesta posició, segons els criteris de la Federació Espanyola d'Atletisme, dona un bitllet per la preselecció europea a Oukhelfen.

Thierry Ndikumwenayo, Levy Kibet, Rodrigue Kwizera i Merhawi Mabrahtu han ocupat les primeres quatre posicions del rànquing general.

FOTOGRAFIA: Federació Espanyola d'Atletisme