Back to top

Reutilitzar les joguines per una causa solidària

Tothom que ho desitgi podrà donar fins al 20 de desembre les seves joguines als punts habilitats de les dependències municipals i al Centre Comercial La Fira.
Joguines per infants

Sostenibilitat i solidaritat es donen de la mà un Nadal més perquè tots els infants tinguin joguines durant la nit de Reis. Per fer-ho possible, el consistori ha col·laborat amb la campanya de recollida de joguines organitzada pels treballadors de FCC.

Joguines en bon estat

La iniciativa solidària acceptarà joguines que estiguin en bon estat fins al 20 de desembre en els diferents punts habilitats de les dependències municipals. Enguany, com a novetat, la Fira Centre Comercial hi col·labora i serà un dels punts centrals de recollida.

Campanya de recollida de joguines

La Creu Roja

Com en anys anteriors, la Creu Roja repartirà totes les joguines recollides als nens i nenes amb menys recursos. La iniciativa, que ja porta set anys en marxa, ha arribat a recollir, en una de les edicions més exitoses, fins a 450 kg de joguines.

Contaminar menys

La campanya té com a principal objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre la possibilitat d'allargar la vida útil de les joguines en bon estat, donant-les i reutilitzant-les.

Paraules clau:

Notícies relacionades