Back to top

Reviure la vida i l'obra de Gabriel Ferrater pels carrers de Reus

Fragments de la vida del poeta Gabriel Ferrater i de la seva obra s'han reviscut aquest dissabte pels carrers de Reus en una ruta que es va estrenar fa 8 anys, i que des de llavors no s'havia tornat a fer. Ara l'han recuperat els membres de l'associació Gosar Poder.

La ruta del poeta Gabriel Ferrater ha arrencat del Centre de Lectura i ha fet parada a indrets de Reus vinculats a la vida de Ferrater com la plaça del Mercadal o el raval Santa Anna, on hi ha la casa que va néixer. Durant l'itinerari s'han llegit algunes de les seves obres, com Tres llimones o Punta de dia.

Els assistents, una vintena, han explicat que han volgut participar en l'activitat perquè els agrada la poesia de Ferrater o per conèixer més coses de la vida i l'obre d'aquest autor reusenc.

L'any 2022 es commemora el centenari del seu naixement

La ruta literària es va fer per primera, i única vegada, l'any 2012, i ara l'han recuperat els membres de l'associació Gosar Poder. Precisament el col·lectiu es va constituir com associació l'any passat amb l'objectiu de divulgar la vida i l'obra de Ferrater, i sobretot, tenint en compte que d'aquí a poc més d'un any es commemorarà el centenari del seu naixement. De fet, l'associació està treballant perquè el 2022 esdevingui l'any Ferrater.

Paraules clau:

Notícies relacionades