Back to top

Ricardo López tornarà a acompanyar Débora García com a número 2 de Ciutadans

El president de C's al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha posat en relleu que "Reus és una ciutat importantíssima a Catalunya" i que "aquesta llista que hem presentat avui és una llista per governar".

Ciutadans ha presentat els vuit primers llocs de la llista de la seva candidatura a Reus. Després que el passat estiu s'anunciés que Débora García, actual portaveu municipal, repetiria com a candidata, aquest dilluns s'ha fet públic que l'altre regidor taronja, Ricardo López repetirà com a número 2.

"Hem fet un molt bon equip durant aquesta legislatura i s'ha d'agrair que una persona com Ricardo continuï defensant els valors liberals", ha manifestat García. Al lloc número tres hi ha Carlos Martín, actual coordinador de l'agrupació de Reus de Ciutadans i químic de professió, del qual ha destacat que "està especialitzat en el tractament d'aigües amb una llarga trajectòria al sector". En quarta posició se situa Patrícia Pérez, una jove llicenciada en Dret de qui ha remarcat "el seu compromís amb els problemes actuals que pateixen els joves".

La segueix en cinquena posició, Raquel Tamar, una persona amb una formació superior en diversos camps i amb un coneixement profund de l'Administració local, de la qual ha indicat "que és una ajuda indispensable en l'assessorament del Grup Municipal". El lloc número sis l'ocupa Carlos Gutiérrez, en setena posició apareix Maria Rosa García, i, finalment, Paco Reyes se situa a la vuitena posició.

El president de C's al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha posat en relleu que "Reus és una ciutat importantíssima a Catalunya" i que "aquesta llista que hem presentat avui és una llista per governar". "Estem convençuts que en aquesta ciutat, en què difícilment ningú traurà majoria absoluta, serem decisius i podrem entrar al govern", ha sentenciat Carrizosa.

Paraules clau:

Notícies relacionades