Back to top

El risc de rebrot a Reus continua pels núvols

Segons el portal DadesCOVID del departament de Salut de la Generalitat, la darrera setmana l'índex de rebrot se situa en 1.616. Al Camp de Tarragona, durant les darreres hores, s'han detectat més d'un miler de casos confirmats per PCR o tests d'antígens.

Deu dies després del tancament de bars i restaurants i després també de la declaració de l'estat d'alarma i el toc de queda, les dades de coronavirus a Reus continuen sent molt elevades.

La incidència acumulada les dues darreres setmanes es troba en 1.042 i l'índex de rebrot de la passada setmana se situa en 1.616. Són xifres que dupliquen la mitjana catalana (608 i 887 respectivament) i que continuen assenyalant Reus com una de les ciutats amb més incidència del virus. 

El que sí que comença a rebaixar-se lleugerament és la velocitat de transmissió del virus. Si aquest dilluns parlàvem d'1,7, aquest dimarts ens trobem en 1,67. Un lleuger retrocés que no serveis de consol davant les dades científiques que continuen alertant que a la ciutat hi ha un problema important. 

El Camp de Tarragona supera els mil contagis en un sol dia

Al Camp de Tarragona, només en 24 hores s'han registrat 1.024 nous casos de coronavirus. Són casos positius confirmats per PCR o tests d'antígens. A més, s'han registrat dues defuncions, que eleven la xifra total de morts per COVID a la regió sanitària en 484. 

A hores d'ara hi ha 186 pacients ingressats als diferents hospitals del territori, 17 més que aquest dilluns, i 32 són a l'UCI

Paraules clau:

Notícies relacionades