Back to top

Ritme, emoció i "olés" al Castellvell Musicfest

El Niño González va protagonitzar el segon dels onze concerts de la 3a edició del festival, que enguany se celebra amb més actuacions que mai i, per primera vegada, sense restriccions.

Al ritme del caixó, la guitarra i el xoc de palmells, el reusenc, el Niño González, va oferir el passat dissabte, en el marc de la Nit de Joves, el segon concert del Castellvell Musicfest 2022. L'actuació va començar amb un reguitzell d'èxits de pop i flamenc que va originar l'encesa del públic. A més, l'artista no va voler perdre l'oportunitat de dedicar una cançó al seu pare, a qui defineix com el seu heroi. La interacció amb els assistents va ser constant i, a més, una càmera va anar filmant el concert. Tot per a un dels pròxims videoclips del cantant. González també va interpretar alguns dels seus temes propis i va anunciar una col·laboració que estarà disponible d'aquí a unes setmanes.

Nascut durant la pandèmia

Tot i que se n'havia parlat durant l'any 2019, el Castellvell Musicfest va veure la llum el 2020. És per això que mai s'havia pogut desenvolupar una edició sense restriccions, ja que a la primera només es van realitzar tres concerts, i a la segona, sis. Per tant, aquesta tercera edició és la primera on es pot veure tot plegat tal com s'havia plantejat. Des de l'organització s'explica que, si bé el confinament els va obligar a aturar-ho tot, la represa de l'estiu els va permetre estrenar el festival.

Balanç positiu dels dos primers concerts

El Castellvell Musicfest 2022 va donar el tret de sortida el passat divendres amb la soprano Ximena Agurto, el tenor Roger Padullés i el pianista anglès Alan Branch, amb un total de 200 persones que es van aplegar a l'ermita de Santa Anna. Des dels seus inicis, el festival ha tingut la voluntat d'ampliar els estils de música que s'hi ofereixen. Enguany, des de la música clàssica, estil amb què va néixer, fins al flamenc, el pop i el rock.

Fins al 7 d'agost

El festival s'allargarà fins al pròxim diumenge. En diferents indrets del municipi, actuaran artistes com Lildami, Toti Soler o la Banda Simfònica de Reus. Les entrades i els abonaments es poden adquirir al web, tot i que alguns concerts són gratuïts.

Paraules clau:

Notícies relacionades