Back to top

Riudecanyes estrena un accés més còmode i segur al municipi

L’actuació ha suposat una inversió d’uns 540.000 euros i ha permès millorar la seguretat viària i facilitar la convivència dels usuaris i usuàries

L’accés a Riudecanyes per la carretera T-313 ara és més còmode i segur. La Diputació de Tarragona ha enllestit les obres de millora en aquest punt que han consistit en la construcció d’una rotonda i el condicionament d’un tram de la via. L’actuació ha suposat una inversió d’uns 540.000 euros i ha permès millorar la seguretat viària i facilitar la convivència dels usuaris i usuàries.

Una nova rotonda

riudecanyes

En concret, les obres han consistit en la construcció d’una rotonda d’un diàmetre exterior de 30 metres entre la T-313 i l’accés a Riudecanyes, així com en l’ampliació fins als 7 metres i la millora del traçat d’un tram de 300 metres d’aquesta via, entre la nova rotonda i la TV-3131.

Altres actuacions

riudecanyes

A més, s’ha creat un nou itinerari de vianants entre el costat esquerre del pont de Riudecanyes fins al cementiri; s’han reordenat els accessos al voltant de la rotonda; s’ha arranjat part del camí de la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes; s’ha treballat per facilitar els accessos a finques veïnes i especialment a la deixalleria municipal; s’ha realitzat la canalització de la fibra òptica al llarg del traçat, i la renovació de l’enllumenat a la nova rotonda amb lluminàries de baix consum, entre altres actuacions.

Paraules clau:

Notícies relacionades