Back to top

Riudecanyes viurà un Sant Mateu adaptat a la covid-19

Gran part dels actes del programa de la Festa Major es podrà viure des de casa. Un pregó atípic, una enlairada de coets o actuacions amb prèvia inscripció són algunes de les propostes.

Del 18 al 21 de setembre Riudecanyes viurà la seva Festa Major de Sant Mateu. Lluny de quedar-se sense celebrar-ho, el consistori ha dissenyat un programa de festes adaptat a les circumstàncies. Molts dels actes es podran gaudir des de casa i en el cas dels que s'hagi de sortir de casa serà sempre respectant la distància, amb control de l'aforament i inscripció prèvia.

Pel que fa a el dissabte, serà el dia dels espectacles amb una actuació titellaire al matí i un concert de música catalana al vespre, tot plegat amb prèvia inscripció a la web del consistori. El diumenge tornen a proposar que la gent es quedi a casa fent un vermut confinat al migdia mentre una xaranga recorrerà els carrers del poble i de les urbanitzacions.

La Festa Major de Sant Mateu d'aquest 2020 posarà el seu punt i final a el diumenge amb una tarda de cinema a la Societat Recreativa i un concert d'orgue el dilluns a l'església.

Paraules clau:

Notícies relacionades