Back to top

Riudecols demana reduir dràsticament el consum d'aigua per evitar restriccions

L'aqüífer que proveeix d'aigua a Riudecols es troba en nivells baixos i el consum global d'aigua s'ha vist limitat a 250 litres per habitant i dia

Després que la setmana passada l'Ajuntament de Botarell anunciés el tall de subministrament d'aigua d'1 de la matinada a 6 del matí fins al passat diumenge, són més els municipis del territori que es troben en una situació greu quant al seu propi abastiment.

L'aqüífer que proveeix d'aigua a Riudecols es troba en nivells baixos. L'Ajuntament del municipi, a través de les seves xarxes socials, i juntament amb Comaigua, ha fet una crida perquè s'aturi el consum d'aigua per a usos que no són essencials per tal d'evitar talls en el subministrament.

Els serveis municipals treballen per garantir-ne el subministrament, però des del consistori es demana a la ciutadania que no omplin piscines ni fonts ornamentals i es limita la neteja de carrers i el reg.

El consum global d'aigua s'ha vist limitat a 250 litres per habitant i dia, per tant, es reclama als veïns que, per exemple, aprofitin l'aigua de la dutxa per omplir la cisterna del lavabo o facin servir rentavaixelles amb programes d'estalvi.

Paraules clau:

Notícies relacionades