Back to top

Riudoms adapta la festa major de Sant Jaume a la pandèmia

Una celebració que va començar ahir al vespre amb el pregó i la tronada aèria i que s'allargarà fins diumenge amb el correfoc i l'exhibició del seguici com a actes centrals.

Després d'un any d'absència obligada per la pandèmia, la festa major de Sant Jaume de Riudoms torna al carrer durant tot aquest cap de setmana. Una celebració que s'ha hagut de reformular: l'Ajuntament del municipi ha delimitat diferents espais com la plaça de l'Església o el pati de l'escola Beat Bonaventura per mantenir el distanciament social. En aquest darrer, s'hi celebraran dos dels actes festius principals: el dissabte es farà una exhibició de foc, una adaptació del tradicional correfoc, i diumenge a la tarda, es realitzarà una ballada dels elements i balls del seguici festiu. 

Consulta el programa

Uns actes que han esgotat totes les entrades gratuïtes disponibles, adquirides al llarg d'aquesta setmana. Pel consistori aquesta és una mostra evident de les ganes de tornar a celebrar la festa major. 

El programa també aposta per la música en directe, que es podrà gaudir al tancat habilitat a la plaça de l'Església. Aquest vespre hi actuarà el grup Ready to rock i demà serà el torn dels valencians La Fúmiga.

Festa Major de Sant Jaume Riudoms 2021

Paraules clau:

Notícies relacionades