El Riudoms arranca la temporada amb derrota

Les riudomenques, que volen mantenir-se un any més a la Primera Nacional, han començat el curs amb una derrota a casa contra el Seagull de Badalona (1-2).

FOTOGRAFIA: CD Riudoms

La tercera aventura del Riudoms a la Primera Nacional ha començat com les anteriors: amb derrota. L'equip dirigit per Raúl Lucha es va veure superat pel Seagull de Badalona, que l'any passat competia a la Reto Iberdrola, la segona categoria del futbol estatal. Les visitants van controlar el primer temps, amb ocasions clares com un xut de Serarols des del vèrtex de l'àrea. Al minut 35, el Seagull es va avançar en el marcador a través de Visa (0-1), que va aprofitar un refús de la defensa local després d'una gran jugada individual de Serarols.

A la segona part, el Riudoms va pujar les línies en la recerca de l'empat. Codina va avisar en una acció que les badalonines van treure de sota la línia de gol. Al minut 64, Martínez va situar l'empat (1-1) amb u fort xut des de fora de l'àrea. Semblava que el Riudoms i el Seagull es repartirien els punts, però Serarols va sorprendre Brígida Llevat amb un autèntic golàs que va donar la victòria a les visitants (1-2).

Aquest cap de setmana les riudomenques buscaran el primer triomf del curs al camp del Cornellà.