El Riudoms frega una remuntada èpica

L'equip de Raúl Lucha ha estat capaç d'empatar un partit que perdia de manera contundent (0-3) i fins i tot li han anul·lat una diana que els hagués donat els tres punts.

El Cornellà ha necessitat quatre minuts per avançar-se en el marcador al Municipal de Riudoms. Vidal amb un xut creuat al segon pal ha superat Brígida Llevat (0-1). Les riudomenques no han gaudit de grans ocasions al primer temps, i de fet, un gol en pròpia porteria del Riudoms abans del descans deixava la victòria de cara per les visitants (0-2). Si la situació no era favorable a les locals, al 52 Garcia ha situat el tercer en el marcador (0-3).

Lluny de rendir-se, el Riudoms ha estat capaç d'oblidar els fantasmes de les dues derrotes anteriors i ha anat pel partit. Clara Martínez ha aprofitat un mal refús de la portera del Cornellà per fer el primer (1-3). Sara Codina ha fet gol amb una gran volea, però l'àrbitra ha anul·lat el gol per unes possibles mans. Cinta Vilarroya ha situat la por al cos de les visitants amb el segon, i ara sí, Codina ha situat l'empat en el marcador (3-3).

Un punt per trencar la mala ratxa

Després de les ensopegades contra el Fontsanta i el Seagull, el Riudoms necessitava sumar. Aquest punt val el seu pes en or, ja que les grogues s'han vist contra les cordes amb el marcador advers. Un punt que les manté en la novena posició de la classificació

Aquesta setmana les de Raúl Lucha rebran el Vic Riuprimer a casa.