Back to top

Riudoms inaugura la nova depuradora i duplica la seva capacitat

La depuradora abans podia tractar cada dia 1.000 m3 i ara en depurarà 2.000, que és l'equivalent a l'aigua usada per gairebé 14.000 habitants.

L'ampliació de la depuradora de Riudoms ja ha entrat en funcionament. Després de 13 mesos d'obres, aquest dimecres les autoritats han fet la visita als nous elements depuradors que han permès que la capacitat de la instal·lació es dupliqui: mentre abans la depuradora de Riudoms podia tractar 1.000 m³ al dia, ara podrà assumir-ne fins a 2.000, que és equivalent a gairebé 14.000 habitants, el que suposa el doble de persones que viuen actualment a Riudoms.

Problemes amb les pudors

L'alcalde del municipi, Sergi Pedret, ha volgut agrair, no només la inversió per a la construcció d'aquesta nova depuradora al municipi, sinó per l'ajuda rebuda per les institucions davant el problema de pudors que va donar l'antiga depuradora, quan ja van detectar que no donava l'abast.

depuradora ampliada riudoms.jpeg

La depuradora ja ha entrat en funcionament des de fa uns dies. A banda, esperen que en els pròxims anys també s'hi instal·lin plaques fotovoltaiques i que puguin abastir entre el 70 i el 80% de l'energia amb llum solar.

Paraules clau:

Notícies relacionades