Back to top

Riudoms inaugura una ruta sobre la infància de Gaudí

Riudoms ha inaugurat aquest diumenge una ruta sobre la vida de Gaudí. Compta de diversos panells en diferents zones del municipi i està pensada per fer-se caminant. Aquesta és una iniciativa més del pla de dinamització turística que ha apostat per impulsar la figura d'Antoni Gaudí
Un panell de la ruta de Gaudí de Riudoms

No és una ruta d'obres, sinó de petits detalls que van marcar la carrera professional i creativa d'Antoni Gaudí. Vuit col·laboradors han intentat seguir les passes de la infància de l'arquitecte per esbrinar com va adquirir influències de la natura. També s'hi inclouen coneixements, anècdotes i frases de l'artista que no es troben als llibres. Tot en el marc del nou pla de dinamització turística del municipi.
Aquest diumenge s'ha celebrat la inauguració de la ruta i ha acompanyat l'acte el gegant riudomenc de Gaudí. Comença a la plaça de l'Arbre, un indret que homenatja al mateix Gaudí de la mà de l'arquitecte japonès Hiroya Tanaka. També és una ubicació de fàcil accés per al turisme.

Ruta de Gaudí per Riudoms

Durant la ruta, mòbil en mà, i és que una altra de les característiques de la ruta són els codis QR, que permeten ampliar la informació a través dels dispositius mòbils. Aquesta tecnologia també possibilita l'accés a la informació en diversos idiomes.

La cita cultural ha coincidit amb el mercat de Nadal del municipi i també un seguit d'actes per La Marató de TV3.

Paraules clau:

Notícies relacionades