El Riudoms no pot amb el Fontsanta-Fatjó

Les de Cornellà han superat les riudomenques (2-0) en un partit on les del Baix Camp no han gaudit de grans oportunitats de gol.

L'equip dirigit per Raúl Lucha ha vist frenada la seva bona dinàmica aquest diumenge al camp del Fontsanta-Fatjó. Les riudomenques s'han vist superades per les de Cornellà de Llobregat, en un partit brut i travat. Al minut 15 de la primera part, s'avançaven les locals a través de Romolerux. El marcador no s'ha mogut fins a la segona part, quan el Fontsanta ha sentenciat amb el segon gol, obra de Lee

Tot i la derrota, les riudomenques continuen en la novena plaça de la Primera Nacional amb 21 punts. Aquest diumenge les del Baix Camp jugaran al camp d'un dels aspirants a l'ascens: el Seagull de Badalona