Back to top

Riudoms recupera la candidatura del PP a les municipals

L'empresari riudomenc, Eudald Ferraté, ha anunciat aquest passat cap de setmana que recupera la llista del Partit Popular, que en les anteriors eleccions del 2019 ja no es va presentar

El Partit Popular torna a Riudoms, i ho fa amb l'empresari riudomenc, Eudald Ferraté, al capdavant de la llista. Ha estat el mateix Ferraté que ha anunciat aquest cap de setmana a través de les seves xarxes socials el salt a la política local.

Amb aquest pas, el PP recupera la seva candidatura a Riudoms. Una proposta per governar al consistori que en les anteriors eleccions municipals de l'any 2019 no va tenir representació. Tal com ha avançat el mitjà local riudomenc, L'Om - FemSafareig, el mateix Ferraté vol desmarcar-se de la línia de pensament nacional i vol donar un "enfoc local" a la seva proposta per a arribar a l'alcaldia de Riudoms. En declaracions a aquest mateix portal, el candidat pel PP remarca que cal que hi hagi "un canvi" a l'Ajuntament perquè tothom qui viu al poble "s'hi vegi representat"

Ferraté continua encara treballant per acabar de tancar la llista amb què es presentarà a les eleccions. Tot i això, i tal com ha avançat al mitjà local, el seu equip de persones per a la llista amb veïns i veïnes de Riudoms "de tota mena i de diferents orígens, perquè tothom s'hi pugui sentir representat".  

Paraules clau:

Notícies relacionades