Back to top

Riudoms recupera la Festa de l'Oli Nou servint mil esmorzars

Tornen els esmorzars populars amb motiu de l'arribada de l'oli nou de la DOP Siurana. Aquest diumenge la nova campanya de l'oli s'ha celebrat a Riudoms i a Mont-roig del Camp.

Un miler de persones han participat a l'esmorzar popular que ha organitzat la cooperativa de Riudoms amb motiu de la Festa de l'Oli Nou. La celebració s'ha recuperat enguany després de dos anys de no fer-se. La collita d'aquesta campanya es preveu molt bona tant pel que fa la a qualitat, perquè ha plogut poc, com a la quantitat, que es poden assolir xifres rècord. Segons el president de la cooperativa de Riudoms, Salvador Gras, la previsió és que "se superaran els 5 milions de quilos d'olives i el milió de quilos d'oli".

Es manté el preu de l'oli

festa de l'oli nou de riudoms

Tastar l'oli de la nova campanya és el motiu principal de la festa, on molts dels assistents aprofiten per comprar l'oli per al consum domèstic per les properes setmanes o mesos, o per tota la temporada, fins la propera collita.
Enguany la cooperativa de Riudoms ha mantingut els preus de l'any passat, amb un cost de 26 euros la garrafa de 5 litres, o 27 euros, si s'opta per l'oli sense filtrar, el del primer raig.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades