Back to top

Riudoms recupera la Fira de l'Avellana

L'estiu riudomenc començarà amb la revetlla de Sant Joan i culminarà amb la tornada de la Fira de l'Avellana

El 23 de juny Riudoms encetarà un estiu protagonitzat per les festes populars i la tornada de la Fira de l'Avellana, després d'un 2020 sense festivitats. El tret de sortida serà el 23 de juny amb la revetlla de Sant Joan i continuarà amb les Festes dels Barris i la Festa Major de Sant Jaume al juliol i la Fira de l'Avellana a l'agost.

La Fira de l'Avellana torna a l'agost 

Destaca la tornada de la Fira de l'Avellana, que se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d'agost. Amb mesures com aforaments reduïts i espais delimitats, la fira torna amb la voluntat de posar en valor els productes de proximitat i la gastronomia del territori. 

El juliol riudomenc recupera les Festes dels Barris i la Festa Major de Sant Jaume 

També tornen les Festes dels Barris, que tindran lloc els dies 2, 3 i 4 de juliol i comptaran amb activitats infantils, concerts de petit format i sopars populars. També es recupera la Festa Major de Sant Jaume del 22 al 26 de juliol amb espectacles infantils, activitats a la biblioteca, concerts, exhibicions del seguici festiu i el tradicional correfoc.

Els actes tindran un aforament limitat i els dies previs a la seva celebració s'habilitaran punts d'atenció per distribuir les localitats. Des del consistori es posa èmfasi en el fet de recuperar les festes complint les mesures del Procicat, però  de cara a tornar a una certa normalitat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades