Back to top

Riudoms s'encén amb la VIII Trobada de Diables del Baix Camp

Coincidint amb el 30è aniversari dels Diables de Riudoms i el 5è dels Diablons, la població del Baix Camp ha acollit la tradicional Trobada de Diables de la comarca després de 2 anys d'interrupció per la pandèmia

Riudoms s'ha convertit en l'epicentre del foc durant unes hores. I és que fins a 600 diables provinents d'11 municipis del Baix Camp, han exhibit foc pels carrers de la població. La cercavila de foc ha arrencat del pavelló municipal i ha acabat a la plaça de l'església, on cada agrupació ha fet una encesa individual. En total hi han participat 18 colles, 8 d'infantils i 10 de grans. Al final del correfoc totes les colles s'han unit per fer una encesa conjunta, convertint la trobada en una gran festa diabòlica que ha suposat el tret de sortida a la celebració dels 30 anys dels Diables de Riudoms, i els 5 anys dels Diablons ruidomencs.

La Trobada busca nou amfitrió

La Trobada de Diables del Baix Camp es torna a celebrar després de dos anys de no fer-se per les restriccions de la pandèmia. De cara a la propera edició, encara no s'ha decidit la població amfitriona.

Paraules clau:

Notícies relacionades