Back to top

Riudoms tanca la novena ruta de tapes Gaudí

Durant dos caps de setmana, onze establiments han ofert la seva millor tapa inspirada en un producte de la terra i acompanyada d'una beguda. La iniciativa té la col·laboració del consistori i vol potenciar l'atractiu gastronòmic del municipi
Una tapa de la ruta Gaudí

Riudoms ha donat per acabada la novena edició de la ruta de tapes Gaudí. Han estat dos caps de setmana en què els onze establiments que s'hi han adherit han ofert tapa i beguda per 3 euros. Enguany, les propostes gastronòmiques han girat entorn dels productes de la terra i l'originalitat.

Una aposta atractiva

Sarai González, cuinera del Casal Riudomenc, assegura que cada any aquesta ruta de tapes atrau molta gent, tant del poble com de fora. Amb ella coincideix també Xavier de la Confiteria, i assenyala que aquesta ruta gastronòmica "genera moviment en un poble petit com és Riudoms". 

Tapa de carxofa al casal

L'organització d'aquesta iniciativa està coordinada per l'ajuntament de Riudoms, ja que és una aposta que fomenta l'atractiu gastronòmic del municipi.

A més, tots aquells qui han tastat les tapes han participat en el sorteig del Premi Estrella, format per un lot de productes locals. En la papereta, també han pogut decidir quina és la millor tapa de la ruta del 2020.

Paraules clau:

Notícies relacionades