Back to top

El roadshow de la Fundació ONCE arriba a Cambrils

Sota el lema 'No et rendeixis mai', el roadshow de la Fundació ONCE ha arribat a Cambrils per apropar als joves amb discapacitat al treball. Aquesta iniciativa sobre rodes es podrà visitar a la plaça de l'Ajuntament fins avui a les vuit del vespre.
El roadshow de la Fundació ONCE arriba a Cambrils

Inserta Empleo, l'Entitat per a la formació i el treball de la Fundació ONCE, ha posat en marxa un roadshow per cercar i ajudar a joves amb discapacitat que estiguin a l'atur. Sota el lema 'No et rendeixis mai', la iniciativa viatjarà per 15 comunitats autònomes i 78 localitats del territori espanyol.

Ahir va arribar a Cambrils oferint diversos tallers tenint en compte el perfil de cada jove. El director territorial d'Inserta Empleo, Enric Opi, afirma que "aquí els joves poden trobar una persona que els atent, escolta i pensa en les seves capacitats posant accent amb allò que poden fer".

Aquestes unitats mòbils compten amb un espai grupal pel desenvolupament dels tallers, així com una àrea privada destinada a les entrevistes individuals i una zona de treball per a les inscripcions.

A hores d'ara la fundació ja ha contactat amb centenars de joves i vetllen per a trobar feina a un total de 5.000. Els visitants que desitgin inscriure's hauran de tenir el certificat de discapacitat igual o superior al 33%.

És la primera vegada que el municipi col·labora amb la fundació i d'aquesta manera facilitarà a empreses i a joves a informar-se'n. El regidor de joventut de Cambrils, Eduard Pellicer, reconeix que "a Cambrils li va molt bé que aquestes iniciatives passin per la població, ja que ajuden a reforçar totes les polítiques de joventut".

El roadshow estarà a la plaça de l'Ajuntament de cambrils fins avui a les vuit del vespre. Després continuarà voltant arreu del territori fins al setembre.

 

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades