Back to top

Roben una de les rajoles històriques del Mercadal

L'alcalde Carles Pellicer dóna un ultimàtum als lladres perquè la retornin. Si ho fan abans de dilluns i la rajola apareix en alguna de les esglésies de la ciutat, el batlle es compromet a no denunciar-ho.

Hilarant episodi de robatori a Reus. Sis persones van robar una de les rajoles històriques de la plaça del Mercadal la matinada de divendres a dissabte. Aquest dijous ho ha denunciat l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, aprofitant una roda de premsa al Cementiri de Reus al voltant del panteó de la família Boule. Pellicer dóna temps fins divendres als lladres per retornar la rajola i es compromet a no emprendre accions legals contra ells. 

rajola
Forat on hi havia la pedra robada

De fet, a través de les càmeres de videovigilància de la plaça del Mercadal, la policia ha pogut identificar els sis individus. Ara bé, com dèiem, l'alcalde de la ciutat es compromet a no portar el cas a la justícia sempre que es retorni la rajola abans del pròxim dilluns, 14 de juny. I aquí ve un gir de guió a tot plegat... Pellicer demana als lladres que dipositin la rajola en qualsevol de les esglésies que té la ciutat. Un espai històricament neutre que ha servit de refugi per a delinqüents de tota índole durant l'etapa medieval. 

Un accident a la via pública, el delator

El robatori de la rajola es va descobrir després que una senyora caigués al terra per culpa del forat que van deixar els lladres. Arràn d'aquest fet, es va descobrir que faltava la peça de la plaça del Mercadal i es va iniciar la investigació que va permetre identificar els individus responsables dels fets. 

Paraules clau:

Notícies relacionades