Back to top

Robert Bonet commemora 10 anys de carrera musical

El pianista i compositor Robert Bonet presenta aquest dissabte la seva primera pel•lícula. Un treball audiovisual i musical, gravat al Teatre Bartrina, per commemorar els seus primers 10 anys de carrera en el món de la música. L'acte es celebrarà al Centre d'Amics de Reus on Bonet mostrarà el seu documental 'Un passeig per la història' amb 24 entrevistes sobre l'art. L'esdeveniment finalitzarà amb un concert en directe de l'artista i 8 músics més.
Robert Bonet

Robert Bonet, pianista i compositor. Després de 10 anys de carrera musical, l'artista ha volgut recopilar les peces més importants interpretades en directe en un treball audiovisual i musical gravat fa 6 anys al Teatre Bartrina.

El Centre d'Amics de Reus es convertirà demà dissabte en l'escenari idíl·lic per presentar la seva primera pel·lícula. El documental anomenat 'Un passeig per la història' és un recull de 24 entrevistes a diferents personalitats del món de l'art i la cultura. La intenció és presentar el documental en propers festivals cinematogràfics.

La presentació anirà seguida d'un sopar i el concert en directe de Bonet. Per fer-ho, comptarà amb la presència de 8 músics introduint així l'estil de la seva propera gira amb la dualitat del piano i la percussió.

El documental és només una part del treball realitzat per Bonet. L'edició física en format llibre conté un CD de les obres interpretades en directe i per altra banda, un bluray amb el concert del Bartrina íntegre gravat a 3 càmeres. El treball també compta amb les il·lustracions d'Eric Blanch i diverses fotografies del dia del concert.

Paraules clau: