Back to top

Rock and roll al FIMC de la mà de Loquillo

El Festival Internacional de Cambrils va comptar la passada nit de dimecres amb l’actuació de l’artista de rock and roll espanyol que va arrencar la seva trajectòria professional als anys 80.

La veu de Loquillo va passar aquest dimecres per l’escenari del Festival Internacional de Música de Cambrils. Els èxits del cantant de rock and roll, com ara 'La mataré' o 'Cruzando el Paraíso', han aplegat al públic més fidel al recinte del Parc del Pinaret. Entre els múltiples assistents, però, també hi va haver gent que anava per primera vegada a un concert de l’artista.

L’espectacle va arrencar amb 'Los Buscadores', 'Sol' i 'Planeta Rock'. Dins el repertori també hi va haver lloc per a alguns del temes del seu primer àlbum d’estudi publicat l’any 1983, com per exemple, 'Cadillac' o 'El ritmo del garaje', i per a cançons del seu últim disc, 'Diario de una Tregua', com 'La Libertad' i 'Sonríe'. En paraules del mateix Loquillo, aquest darrer àlbum es tracta d’un disc que resumeix tota una vida, resumeix el personatge i la seva trajectòria vital.

Paraules clau:

Notícies relacionades