Back to top

El 'Rock the Stage' ha recuperat el format prepandèmia

Més de 350 ballarines i ballarins van passar pel pavelló Olímpic de Reus per demostrar les seves qualitats i talents al ritme de músiques urbanes.

El campionat de Hip Hop i Danses Urbanes Ciutat de Reus, conegut com a "Rock the Stage", ha recuperat el format habitual prepandèmia. El pavelló Olímpic Municipal reusenc va acollir aquest cap de setmana la tercera edició del certamen, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp i l'Escola de Dansa Artis de Reus. Precisament, a la instal·lació de l'entitat al carrer Pere Cerimoniós es van viure hores frenètiques d'activitat durant el cap de setmana, amb una masterclass prèvia a la competició.

El torneig, que va néixer el 2019 amb l'objectiu de convertir-se en un referent de la dansa arreu de Catalunya i de l'Estat, va comptar amb un jurat internacional de renom: Nury, Joseph Go, Markitus i Lil'Gbb van ser els encarregats de puntuar les actuacions.

Més de 350 participants

Dissabte a la tarda els espectadors que van desplaçar-se al pavelló van gaudir d'una batalla de tots els estils, una competició que va acollir una vuitantena de ballarins i ballarines dividits en tres categories: kids, júnior i adults. Diumenge van ser un total de 350 participants, dividits en 60 grups, els que van ballar, provinents de 33 escoles de dansa de Catalunya i de l'Estat, com Barcelona, Madrid o Saragossa.

Els diners recaptats amb les entrades s'han destinat a l'Associació ACNEFI i a l'Associació ENACH.

Paraules clau:

Notícies relacionades