Back to top

El 'Rock The Stage' torna amb més força que mai

Ballarins d'arreu d'Espanya es trobaran als escenaris de la 4ª edició del Rock the Stage

El pavelló Olímpic Municipal torna a acollir el campionat de Dansa Urbana i Hip-Hop de la ciutat de Reus. Del dia 30 d'abril a l'1 de maig se celebrarà la 4a edició de la competició Rock the Stage. Reus pretén consolidar-se com una referència dins de les competicions esportives, en concret, de la dansa urbana.

Més de 700 concursants passaran per l'escenari

Després de la pandèmia, una edició online i altre amb restriccions, el certamen torna amb més força que mai. Una competició que ja compta amb al voltant de 700 concursants d'arreu d'Espanya dividits en diferents categories i modalitats repartits en els 3 dies.

Paral·lelament a la competició, hi ha organitzat un seguit activitats impartides pels diferents membres del jurat, entre els quals trobem als professionals nacionals i internacionals: Dii Ballesteros, Mels, Sifer i Toby.

Una oportunitat per col·laborar

El certamen organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp i l'Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus col·labora, com els anys anteriors, amb les associacions ACNEFI i ENACH per donar a conèixer un grup de malalties rares. A través de la plataforma online Entradium es poden aconseguir les entrades que tenen un cost de 5 € per dia i que aniran íntegrament per les associacions. Per als més apassionats que tenen pensat assistir cada dia, s'ofereix un paquet d'entrades de 12 € per tot el certamen.

Rock the Stage

Paraules clau:

Notícies relacionades