Back to top

'De rodillas corazón' encenta la XIV edició del Memorimage

Unes dues-centes persones han assistit aquest dimecres al vespre a la inauguració de la XIV edició del Festival Internacional de Cinema de Reus Memorimage que enguany projecta un total de 14 pel•lícules del 6 al 9 de novembre.
Inauguració del Memorimage

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, el regidor de Cultura, Daniel Recasens, i el director artístic del Festival, Daniel Jariod, han estat els encarregats de presentar la sessió inaugural que ha comptat amb la projecció del documental 'De rodillas corazón'. Un film de la directora Susanna Barranco sobre una de les figures més importants de la dansa en aquest país, la ballarina contemporània Sol Picó, tant dalt de l'escenari com en el seu dia a dia quan està a punt de fer 50 anys.

El Memorimage connecta amb l'Any Roseta Mauri

La projecció del documental inaugural ha anat acompanyada d'una exhibició de dansa a càrrec de l'escola Artis, el Centre de Lectura i l'escola Núria Díez. Una edició que ve marcada per la paritat i amb un gran protagonisme de la figura femenina, ja sigui davant o darrere de la càmera.

Paraules clau:

Notícies relacionades