Back to top

Romà Bancells i Càndid Ballart ja vesteixen la samarreta del Reus Deportiu

El Reus Deportiu presenta els dos fixatges de la propera temporada. Romà Bancells, defensa del Club Patí Vic, i Càndid Ballart, porter del Voltregà. L'equip de Jordi Garcia començarà la pretemporada el proper 21 d'agost.
roma bancells candid ballart

Romà Bancells i Càndid Ballart ja llueixen els colors roig-i-negres. El Reus Deportiu ha presentat les dues incorporacions de la propera temporada. Els dos jugadors s'han mostrat il·lusionats i han assegurat que no van dubtat en donar l'OK quan van rebre la trucada del Reus. "Quan un Reus Deportiu et truca a la porta és un orgull per un jugador. A Vic vaig veure que l'etapa s'havia acabat i l'oferta del Reus m'il·lusionava molt. No vaig dubtar", ha reconegut Romà Bancells, que ja havia estat pretès pel Reus la temporada passada. Càndid Ballart també ha explicat com es va sentit al rebre la trucada roig-i-negra: "em van trucar i vaig estar molt content, no t'enganyaré". 

Romà Bancells, defensa de 31 anys, arriba procedent del Club Patí Vic. Lluirà el dorsal 6 i apuntalarà l'equilibri que aporten Casanovas i Platero. "Cada any allà on he estat m'he hagut de guanyar el lloc. És un repte i una motivació. Intento sumar i ajudar a l'equip en tot el que pugui", ha comentat Bancells. Per una altra banda, Càndid Ballart prové del Club Patí Voltregà. Amb 24 anys ha estat el porter menys golejat de tota l'OK Lliga. Ballart tindrà el repte de suplir Pedro Henriques: "És difícil perquè Pedro ha fet una gran temporada. Afrontaré la temporada amb molta il·lusió i treball. Ho donarem tot i intentaré parar totes les pilotes possibles".

Tot i estar de vacances, ahir a la tarda gairebé tota la plantilla al complert va fer una primera presa de contacte amb el nou entrenador de l'equip, Jordi Garcia. La pretemporada donarà el tret de sortida el 21 d'agost.

Paraules clau: