Back to top

Romà Bancells marxarà al CH Palafrugell

Les semifinals de la copa del Rei va ser l'últim partit de Romà Bancells com a jugador del Reus Deportiu Miró. Segons ha pogut saber Canal Reus TV, el jugador de Maçanet de la Selva continuarà jugant a l'OK Lliga, defensant els colors del Club Hoquei Palafrugell.

L'OK Lliga continuarà gaudint de la feina incansable de Romà Bancells. Segons ha pogut saber Canal Reus, el defensa jugarà a les files del Club Hoquei Palafrugell: un equip que ha estat la revelació de la temporada a l'OK Lliga i que també és un projecte de proximitat familiar.

Romà Bancells tanca un cicle de quatre temporades al Reus Deportiu Miró. El 6 roig-i-negre va arribar al Reus el juny del 2017, tot i que durant l'estiu del 2016 el club ganxet ja havia intentat la seva incorporació. En aquests anys, Bancells s'ha convertit en una peça imprescindible per Jordi Garcia, sent un dels jugadors amb més presència a pista i que més s'entenia amb l'entrenador roig-i-negre.

El de Maçanet de la Selva ha marcat 38 gols amb la samarreta del Reus Deportiu Miró, 29 dels quals han estat a l'OK Lliga. El seu paper va ser clau perquè els de Jordi Garcia aconseguissin la Supercopa d'Espanya d'Igualada el setembre del 2019, l'únic títol que ha aconseguit Bancells amb la samarreta del Reus.

Bancells ja va estar a punt de tancar la seva aventura amb el Reus la temporada passada, però quan semblava que firmaria per l'Oliveirense, el club portuguès es va fer enrere. D'aquesta manera, el fitxatge de Romà Bancells li donarà un plus de qualitat a l'equip del Baix Empordà. Un conjunt que també podria tancar la incorporació del porter de l'Oliveirense Xevi Puigbí.

Paraules clau:

Notícies relacionades