Back to top

El romesco centrarà les primeres jornades gastronòmiques de Cambrils en pandèmia

Una trentena de restaurants i bars de Cambrils participaran en les primeres jornades gastronòmiques que es duen a terme des de l'inici de la pandèmia. Del 7 al 23 de maig, els restauradors oferiran menús i 'platillos' amb el romesco com a protagonista.

El romesco torna a ser protagonista a Cambrils en el marc de les tradicionals jornades gastronòmiques. Aquesta salsa centrarà aquesta nova cita, del 7 al 23 de maig i que concentrarà fins a 28 establiments, que oferiran tant menús com platerets amb aquesta salsa com a protagonista. Des del sector es mostren esperançats envers les jornades, les primeres que es duen a terme en context de pandèmia, amb la voluntat de recuperar la capitalitat gastronòmica del municipi.  
De moment, el Procicat ha aprovat la mobilitat lliure per Catalunya la setmana vinent, sent un bri d'esperança per l'èxit d'aquesta activitat. Els organitzadors però, reconeixen que caldria que altres mesures també s'aixequessin, com la possibilitat de servir sopars als restaurants, ja que serien beneficioses per al negoci.

Jornades maridades amb cava

A més, durant les Jornades del Romesco els clients tindran la possibilitat de maridar els seus àpats amb un cava brut del Penedès, dedicat especialment a la Costa Daurada, el Corpinnat. 
D'altra banda, Cambrils ja treballa en la celebració d'altres jornades gastronòmiques, amb permís de la pandèmia. Si les condicions i el context ho permet, s'hauria de celebrar la Mar de Tapes, un esdeveniment que habitualment té lloc al mes de juny.
 


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades