Back to top

Rubio s'acompanyarà de Dolors Vázquez i Albert Piñol

ARA Reus defineix els primers llocs de la llista amb vista les municipals del 28 de maig. Al candidat ja presentat s'hi suma ara la regidora de Seguretat Ciutadana, que repeteix com a número 2, i en tercer lloc el fill d'una exregidora de CiU.

ARA Reus ha presentat els noms dels dos integrants de la llista electoral que acompanyaran Daniel Rubio al capdamunt de la candidatura del partit municipalista per les eleccions del pròxim mes de maig.

D'entrada, Dolors Vázquez, actual regidora de Seguretat Ciutadana, que ja anava de número dos a les passades eleccions del 2019 i que repetirà en el mateix lloc aquest 2023. Vázquez ha estat l'encarregada de la Guàrdia Urbana aquest mandat, així com també de la mobilitat a la ciutat i la lluita contra l'incivisme, un dels pilars també dels governs de Carles Pellicer

En tercer lloc, acompanyarà Rubio a Albert Piñol, fill de l'exregidora convergent Dolors Sardà, i persona amb trajectòria en el món de la via pública i l'urbanisme. 

Aquest dijous Daniel Rubio fa una conferència de ciutat per valorar la situació política a tres mesos i escaig dels comicis. 

Paraules clau:

Notícies relacionades