Back to top

Rutes teatralitzades a la Boca de la Mina amb les associacions de veïns

En total, s’han previst 25 sessions, 15 al voltant de la ruta cultural i 10 de la ruta de l’aigua, a càrrec d’ANS Educació, que és també responsable de la programació general

Dins de la programació general de rutes teatralitzades del passeig de la Boca de la Mina, s’ha organitzat un petit cicle de visites adreçades a les associacions de veïns de la ciutat amb l’objectiu que visquin l’experiència en primera persona. En total, s’han previst 25 sessions, 15 al voltant de la ruta cultural i 10 de la ruta de l’aigua, a càrrec d’ANS Educació, que és també responsable de la programació general.

El cicle, impulsat amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques, es va iniciar el passat 13 de març i ja s’han fet cinc visites. En concret, amb la Federació d’Associacions de Veïns (FAVR) i les associacions de veïns dels barris Reus Nord, Mas Magrané, Juroca i Fortuny. Aquesta setmana serà el torn dels veïns i veïnes de Sol i Vista i el pròxim diumenge dels usuaris de la Casa de Misericòrdia i dels veïns i veïnes de Mas Carpa. La resta de sessions s’han programat fins a finals d’abril.

Posar en valor la Boca de la Mina

Les rutes teatralitzades formen part de les activitats que s’han posat en marxa en el marc del projecte de millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina, i tenen com a objectiu acostar al públic els valors associats al passeig, tant en relació amb el patrimoni històric i arquitectònic com als valors naturals i paisatgístics, amb l’aigua com a element central, i posant també l’accent en la memòria col·lectiva i les històries de vida que el passeig ha acollit des dels seus inicis.

El projecte de millora i recuperació del Passeig de la Boca de la Mina és un projecte cofinançat al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

Paraules clau:

Notícies relacionades