Back to top

Ryanair oferirà una nova ruta des de l'aeroport de Reus

La ruta comptarà amb dues freqüències setmanals, els dimarts i els dissabtes.

L’aeroport de Reus oferirà una nova ruta amb Düsseldorf operada per Ryanair entre els mesos de març i octubre de 2023. L’enllaç permetrà connectar directament la Costa Daurada amb l’oest d’Alemanya. La ruta comptarà amb dues freqüències setmanals, els dimarts i dissabtes i connectarà l’aeroport de Reus amb el de Düsseldorf-Weeze.

Malgrat els bons resultats de la ruta entre els aeroports de Reus i el de Frankfurt Hahn registrats en exercicis anteriors, Ryanair va deixar d’operar la connexió aquest 2022 per motius estratègics i operatius de la companyia en aquell aeroport alemany.

Amb la incorporació d’aquesta nova ruta, la companyia irlandesa operarà un total de 13 rutes des de l’Aeroport de Reus el 2023

Impuls de l’activitat a l’aeroport de Reus

La feina conjunta de la Diputació de Tarragona, ajuntaments, Generalitat i les principals entitats que configuren el teixit econòmic del territori es manté per ampliar el nombre de rutes i l’activitat a l’aeroport de Reus. A finals de novembre d’aquest any, les instal·lacions de l’Aeroport de Reus havien registrat un total de 911.434 usuaris. Aquesta xifra suposa una recuperació del 87,5% del volum de passatgers registrat l’any 2019, el darrer exercici anterior a la pandèmia.

Paraules clau:

Notícies relacionades