Back to top

Ryanair torna a Reus

La companyia irlandesa torna a posar a la venda bitllets de cara a reprendre la temporada de vols regulars l'1 de juliol. De moment, però, el nombre de destins es redueix.
ryanair

Segons explica el Diari Més aquest dijous, Ryanair ha tornat a posar a la venda bitllets per reprendre els vols regulars de cara l'1 de juliol. De fet, aquesta és la data en la qual es preveia que s'obrissin les fronteres al turisme, per bé que en les darreres hores s'ha posat sobre la taula una altra data, el 22 de juny. 

Segons el rotatiu, les rutes de Bristol, Eindhoven i Gdansk no operaran des d'un principi, pel que el nombre de connexions es redueix. Sí que es mantenen, però, els vols entre Reus i Brussel·les, Cork, Dublin, Shannon, Birmingham, East Midlands, Liverpool, Londres Southend, Londres Stansted, Manchester i Frankfurt. Juntament amb Reus també començaran a operar 26 aeroports de tot l'estat espanyol. 

Les dades d'afectació a l'Aeroport

Sempre segons el Diari Més, l'Aeroport de Reus haurà deixat d'operar un total de 2.240 vols d'anada i tornada durant el període que haurà durat l'estat d'alarma. La gran majoria, més de la meitat, corresponen a la companyia Ryanair. La segueixen Jet2, TUI i EasyJet. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades