Back to top

S'acaba el somni europeu del Reus Ganxets

La baixa de Jessica Yamada va ser clau perquè les reusenques no poguessin remuntar el resultat advers de l'anada.

El Reus Ganxets no va poder assolir l'èpica de remuntar un 3 a 1 advers davant del Novi Sad de Sèrbia. Les reusenques es plantaven al local ganxet per superar el resultat de l'anada i aconseguir una històrica classificació per a les semifinals, però no va poder ser. El somni europeu en l'any del debut ha acabat als quarts de final, després d'enllaçar fins a set victòries consecutives en les dues fases de grups prèvies a la primera eliminatòria.

Sara Ramírez, jugadora del Reus Ganxets Miró, assegurava que "faltava la nostra número u, la Jessica, i això ho canvia tot. Nosaltres juguem menys tensionades si hi és ella".

Valoració positiva

Tot i la derrota, el CTT Ganxets pot estar orgullós de la seva primera participació en una competició continental, on han superat grans equips com el Budaorsi d'Hungria o el Grand-Quevilly francès. El president de l'entitat, Joan Carles Virgili, lamentava la derrota, així i tot, expressava la satisfacció d'haver pogut competir amb els grans d'Europa als micròfons de Canal Reus. "Per un club com nosaltres, poder arribar als quarts de final de l'Europe Cup és un èxit", subratllava.

Toca centrar-se en la Superdivisió

D'altra banda, dissabte les reusenques van jugar la setena jornada de la Superdivisió contra l'Irún Leka Enea. El Reus Ganxets es va imposar per 4 a 2 i, d'aquesta manera, se situen quartes del grup empatades amb les de Guipúscoa, terceres de la lliga regular. La Superdivisió i la copa de la Reina són els nous objectius del conjunt del Baix Camp.

Paraules clau:

Notícies relacionades